Liityin tänään mielialalääkkeitä popsivien nuorten joukkoon. Lääkärissä olin siis. Kaikki kävin hyvin kivuttomasta, hän kyseli perustietoja perheestä ja koulusta sekä kertoi käytännön asioista. Lähete on lähtenyt eteenpäin nuorten psykiatriselle poliklinikalle. Ensi viikolla pitäisi kertoa tästä kaikesta vanhemmilleni. He tuskin suhtautuvat lääkkeisiin hyvin.

Yleensä kai tämän ikäiset tytöt hakevat lääkäristä reseptejä e-pillereihin tai vastaaviin. Minunkin kai pitäisi käydä gynekologille, ei niiden e-pillereiden takia, vaan ihan yleensäkin. Sellaista ei nyt vain jaksa ajatella.

Olo on parempi nyt kuin eilen. Helpotti, kun pääsi käymään ihmisten parissa. Helpotti, kun sai katsella lapsia. Lapset helpottavat minun oloani aina.

Tänään suuntaan taas pääkaupunkiseudulle. Vaihto-oppilas lähtee mukaan, joten junamatkasta tulee varmasti piinaava. Toivottavasti muuten sujuisi hyvin, se olisi tärkeää. Ajattelin olla avoimesti t-paidalla. Ei minun kuitenkaan ole pakko kenellekään vastata, jos joku jotain kysyy. On vain niin kuuma.

M