Juupajoo. Susan Kuronen piti tänään tiedotustilaisuuden kirjoittamastaan kirjasta. Kuulostaa aivan normaalilta toiminnalta, mutta tällä kertaa muutama asia hieman herättää ihmetystä:

a)Kirjaa ei ole kirjoitettu (kannet toki ovat valmiina).

b)Kirja kertoo Suomen seksikkäimmän miehen (joka on vissiin joku ministeri myös...?) ex-tyttöystävän tarinan julkisuuden takaa. Kirja todistelee ennen kaikkea Suuresta Rakkaudesta ja tunteiden palosta näiden kahden välillä ja kuinka rankkaa neiti kirjailijalla julkisuudessa oli/on (Suomen lehdistö on niin kilttiä, että eipä juuri kukaan ole "rankassa julkisuusmyllyssä" vastoin tahtoaan ja veikkaampa, että jokainen kiinnostunut tietää jo tästä Suuresta Rakkaudesta kaiken).

c)Tämän ei-ihan-kirjailija-kirjailijan ei-ihan-kirjan tiedotustilaisuudessa oli yli viisikymmentä toimittajaa (ei, se ei ollut samalla Suomen Juorulehtiliiton vuosikokous, vaan paikalla oli mm. Ylen toimittajia).

d)Kirja (joka siis lienee rakastajan ylistävä näkemys kaikkien naisten märästä unesta, hottis-Masasta) julkaistaan sopivasti ennen eduskuntavaaleja. Kenellekään ei liene epäselvä Susan Kurosen ex-poikaystävän ja eduskuntavaalien yhteys.

Minä en yritä kertoa mitään. Kunhan ihmettelen. Tänään hävettää taas hieman lisää noiden pellejen puolesta. Mihin tässä oikein ollaan menossa?

M