Tänään luin J. D. Salingerin Siepparin Ruispellossa. Hmm. Mulle on kehuttu sitä tosi paljon ja olihan se hyvä, mut ei siitä tullut mitään suuria tunteita tai kokemusta jostain elämää suuremmasta. Irvine Welshin Porno on edelleen mun lempikirja.

Kun lukee pitkään, tulee sellainen epämiellyttävä puutumus. Varsinkin, kun kirja loppuu. Sitä on tavallaan jäänyt sisään siihen tarinaan. Mun pitäis tänään vielä raahata itseni Incien keikalle. Meikata, pukea ja sonnustautua siksi ihmiseksi. Mieluummin oisin vaan illan kotona, lukisin tai tuijottaisin leffaa. Rahaakin säästyis, mutta kun oon kerran sopinut tän jo. Nukkuminenkin houkuttelisi. Onneksi tuolla noi keikat alkaa niin aikaisin, ettei niin hirveen myöhään tarvitse valvoa. Nyt vaan jotain jeejee-musiikkia soimaan, että tää tunnelma tästä alkaisi nousta.

Mä en pidä yhtään silmälaseista. Mulla on tosi huono näkö, joten pakko näitäkin on käyttää, mutta keskittymiskyky on aika hemmetisti parempi piilareilla kuin laseilla. Mua inhottaa, kun lasit on aina likaiset. Yyh. Ehkä mä raahaudun tästä suihkuun, että voin sitten laittaa piilarit ja pukea roolin ylleni.

M